Wegens succes herhaald! Online sessie beleggen 7 april

Door Marian | 2 april 2021

Grote behoefte aan les over geldzaken

Tijdens de opening van de Week van het Geld werden resultaten uit onderzoek  gedeeld. Het ging om onderzoek dat in opdracht van Wijzer in Geldzaken is uitgevoerd. Maar liefst 87% van de ouders en 70% van de jongeren vindt het belangrijk dat er les wordt gegeven over geldzaken.

Hoe staat het met jouw behoefte aan les over geldzaken? Wil je bijvoorbeeld wat praktische basiskennis vergaren over beleggen? Wegens groot succes geef ik de online bijeenkomst “De basis van beleggen”  nog een keer. Wil je daar meer over weten? Neem dan woensdagavond 7 april om 21 uur deel aan deze online bijeenkomst “De basis van beleggen”. Als je me hieronder een reactie stuurt met je mailadres erin, krijg je uiterlijk woensdagmiddag de zoomlink van me.


Geplaatst in Algemeen | Comments Off on Wegens succes herhaald! Online sessie beleggen 7 april

Online sessie beleggen 25 maart

Door Marian | 22 maart 2021

Grote behoefte aan les over geldzaken

Met het slaan van een speciale munt is de 10e Week van het Geld vanochtend geopend. Hare Majesteit Koningin Maxima, minister van Onderwijs Slob, minister van Financiën Hoekstra en een aantal kinderen gaven nuttige tips over goed omgaan met geld.

Tijdens deze opening van de Week van het Geld presenteerde Kim-Lian van de Mey resultaten uit het onderzoek dat in opdracht van Wijzer in Geldzaken is uitgevoerd. Zo blijkt dat 87% van de ouders en 70% van de jongeren het belangrijk vindt dat er les wordt gegeven over geldzaken. Kijken deze week dus naar Week van het geld . Daar vind je deze week iedere dag een leerzaam programma.

En wil je wat praktische basiskennis vergaren over beleggen? Neem dan donderdagavond 25 maart om 20 uur deel aan de online bijeenkomst “De basis van beleggen”. Als je me hieronder een reactie stuurt met je mailadres erin, krijg je uiterlijk donderdagmiddag de zoomlink van me.


Geplaatst in Algemeen | Comments Off on Online sessie beleggen 25 maart

Hoe wendbaar is uw zorgorganisatie?

Door Marian | 14 september 2017

De zorgsector staat onder zware druk, zo lezen we in het FD over een rapport van Ernst & Young http://www.ey.com/nl/nl/industries/health/ey-barometer-nederlandse-gezondheidszorg-2017. Daarbij constateert de NVB dat “zorginstellingen, die innovatief zijn vaak financieel bovengemiddeld presteren. En een belangrijke succesfactor voor goed presterende instellingen is de kwaliteit van het leiderschap.”

Dat zijn mooie constateringen en conclusies. En wat hebben die dan met wendbaarheid van een organisatie te maken?

Volgens Peter Stooker van http://www.adaptum.nl zijn innovatie en leiderschap  2 (van de 10) belangrijke elementen, die van invloed zijn op de mate van wendbaarheid van organisaties. Innovatie is een mechanisch element (1 van de 3) aan de “koude kant” van wendbaarheid. Leiderschap is een (1 van de 7) element aan de “warme kant” van wendbaarheid. Hoe beter de elementen van wendbaarheid zijn vormgegeven en ingebed in uw organisatie, hoe wendbaarder uw organisatie is en hoe beter en gemakkelijker u op de veranderende omgeving in kunt spelen.

Hoe wendbaar is uw organisatie?

Quartet Consult, 14 september 2017


Geplaatst in Algemeen | Comments Off on Hoe wendbaar is uw zorgorganisatie?

.

Door Marian | 14 september 2017

Geplaatst in Algemeen | Comments Off on .

Thema-avond “Het spel en de knikkers”

Door Marian | 6 november 2009

26 november Burgerhal Gouda
19:30-22.00 uur
Lees verder »

Website online

Door Marian | 7 oktober 2009

Vandaag is de website van Quartet Consult online gegaan.


Geplaatst in Algemeen | 2 reacties »