Wegens succes herhaald! Online sessie beleggen 7 april

Door Marian | 2 april 2021

Grote behoefte aan les over geldzaken

Tijdens de opening van de Week van het Geld werden resultaten uit onderzoek  gedeeld. Het ging om onderzoek dat in opdracht van Wijzer in Geldzaken is uitgevoerd. Maar liefst 87% van de ouders en 70% van de jongeren vindt het belangrijk dat er les wordt gegeven over geldzaken.

Hoe staat het met jouw behoefte aan les over geldzaken? Wil je bijvoorbeeld wat praktische basiskennis vergaren over beleggen? Wegens groot succes geef ik de online bijeenkomst “De basis van beleggen”  nog een keer. Wil je daar meer over weten? Neem dan woensdagavond 7 april om 21 uur deel aan deze online bijeenkomst “De basis van beleggen”. Als je me hieronder een reactie stuurt met je mailadres erin, krijg je uiterlijk woensdagmiddag de zoomlink van me.

RSS Feed

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.